*** Επιλεγμένα Προϊόντα από Εταιρείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ***

Σχετικά με εμάς


Η Athletes Care είναι μία νέα αναπτυσσόμενη εταιρία  η οποία δραστηριοποιείται στον εξειδικευμένο χώρο της υποστήριξης, προστασίας και φροντίδας της υγείας των αθλητών.

Η Athletes Care εισάγει αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή αγορά αθλητιατρικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και  προδιαγραφών καλύπτοντας τα υψηλότερα στάνταρ του επαγγελματικού αθλητισμού.


Η σωστή φροντίδα και συντήρηση του σώματος είναι προσωπική μας υπόθεση καθώς στην εταιρία μας συμμετέχουν και υποστηρίζουν με την απαραίτητη τεχνογνωσία  άνθρωποι που προέρχονται και συνεχίζουν και σήμερα να προσφέρουν στον αθλητικό χώρο.

Η Εταιρία μας εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα τα προϊόντα της Ισπανικής εταιρίας OXD του ομίλου της Teliq Group.


Τα προϊόντα της OXD  κατασκευάζονται σύμφωνα με όλες τις διαδικασίες που καθορίζονται από το πρότυπο ISO 22716 και το πρότυπο ISO 13485. Χρησιμοποιούνται άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη  γνώση των τεχνικών της εταιρίας  σας προσφέρουν την ασφάλεια και την εγγύηση για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.


Ωστόσο, στην OXD ξεπερνούν και τα πρότυπα πιστοποίησης υποβάλλοντας επιπλέον τα προϊόντα  σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο τόσο κατά τη διαδικασία παρασκευής όσο και στο τελικό προϊόν. Με αυτό τον τρόπο εγγυώνται το βέλτιστο επίπεδο ποιότητας των προϊόντων που βρίσκονται στην κατοχή σας αποκλειστικά από την Athletes Care.

Από την AthletesCare διατίθενται στην ελληνική αγορά και άλλα ευρωπαϊκά αθλητιατρικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που εισάγει η ίδια από τις Ισπανικές εταιρίες RehabMedic και Farmaban, τη Γερμανική Kintex, την Ιταλική Biosport, την Ολλανδική MLA Sportstape, την Τσέχικη Insportline, την Πολωνική Viking Socks και την Ούγγρικη Dr Kelen,  διευρύνοντας τις επιλογές των ποιοτικών προϊόντων που σας προσφέρουμε.

Βρισκόμαστε διαρκώς σε αναζήτηση και νέων εξειδικευμένων προϊόντων για την βελτίωση και υποστήριξη της καθημερινής επίπονης προσπάθειας των αθλητών όλων των επιπέδων.
 
Support : Creating Website - Al.Ge Template Copyright © 2016. Athletes Care - All Rights Reserved