*** Επιλεγμένα Προϊόντα από Εταιρείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ***

Θερμαντική Αλοιφή OXD

€6.10 - με Φ.Π.Α

Κωδικός Προιόντος : Τ3024

Θερμαντική Κρέμα OXD / Heat cream

Προετοιμάζει τους μυς σας πριν από τη σωματική άσκηση ή / και κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Πριν την Άσκηση

Προετοιμάστε τους μυς σας και τις αρθρώσεις.
Περιεχόμενο: 100ml

Η θερμαντική κρέμα OXD είναι το προϊόν σας, εάν θέλετε να ζεστάνετε τους μυς σας με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο πριν από την αθλητική σας δραστηριότητα. Η εφαρμογή του θα σας βοηθήσει στην προετοιμασία των μυς σας πριν κάνετε σωματική άσκηση, ιδίως αν πρόκειται να ασκηθείτε υπό ακραίες καιρικές συνθήκες ή αν δεν έχετε πολύ χρόνο για ζέσταμα.

Αν εφαρμόσουμε την θερμαντική κρέμα στους μυς μας, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε την προθέρμανση και το stretching, μπορούμε να αυξήσουμε την ευελιξία των μυών και να μειώσουμε τον κίνδυνο να υποστούμε τραυματισμούς.

Η θερμαντική κρέμα OXD παρέχει θερμική αίσθηση χάρη στο συνδυασμό της καμφοράς με παράγωγα βανιλίνης. Η κατάλληλη αναλογία αυτών των δραστικών συστατικών παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής θερμαντικής κρέμας δύο εντάσεων, οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, τον τύπο του δέρματος και τη φυσική άσκηση.

Η θερμαντική κρέμα OXD είναι κατάλληλη αν έχετε ευαίσθητο δέρμα και ενδείκνυται σε περιπτώσεις ήπια άσκηση. Σε περιπτώσεις έντονης άσκησης σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την Έντονη Θερμαντική Κρέμα OXD Επιπλέον, η ελαφριά υφή της κάνει την εφαρμογή εύκολη ενώ απορροφάται γρήγορα.

Δεν λεκιάζει τα ρούχα σας και δεν κάνει το δέρμα σας να αισθάνεται κολλώδες.

Σχετικά προϊόντα που μπορείτε να δείτε:

Κοινή χρήση του προϊόντος :
 
Support : Creating Website - Al.Ge Template Copyright © 2016. Athletes Care - All Rights Reserved