*** Επιλεγμένα Προϊόντα από Εταιρείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ***

Recovery Gel OXD με Arnica - Επαγγελματική Συσκευασία

€24.80 - με Φ.Π.Α

Κωδικός Προιόντος : Τ3033

Recovery Gel OXD με Arnica - Επαγγελματική Συσκευασία

Καταπραΰνει, ανακουφίζει και αναγεννά τους μυς σας μετά την σωματική άσκηση.

Μετά την Άσκηση

Ανακουφίζει τους μυς σας
Περιεχόμενο: 1000ml

Το Recovery Gel OXD είναι ακριβώς το προϊόν που χρειάζεστε, αν οι μύες σας χρειάζονται αναζωογόνηση μετά από την σωματική άσκηση. Είναι ένα ελαφρύ gel που συνδυάζει τα ευεργετικά αποτελέσματα του λουλουδιού Άρνικα και τη ρίζα Harpagophytum.

Ένα ελαφρύ μασάζ μετά από σωματική άσκηση βοηθά στη μείωση της μυϊκής κόπωσης. Η αποτελεσματικότητά του επιτυγχάνεται με το συνδυασμό της αναζωογονητικής δράσης της μέντας, της λεβάντας και της καμφοράς, οι οποίες προστίθενται στα οφέλη της Arnica και τη ρίζας Harpagophytum Η ενεργοποίηση των συστατικών αυτών κάνει την OXD Recovery Gel να έχει μια εξαιρετικά ανακουφιστική επίδραση στους μυϊκούς πόνους.

Η Arnica είναι γνωστή στην εναλλακτική ιατρική για την αντιφλεγμονώδη, καταπραϋντική και αντισηπτική δράση της. Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου και τη θεραπεία μυϊκών τραυματισμών επειδή θεωρείται ότι βελτιώνει την περιφερειακή κυκλοφορία, μειώνει το πρήξιμο και χαλαρώνει τους μυς.

Η ρίζα Harpagophytum είναι γνωστή στην εναλλακτική ιατρική για την αντιφλεγμονώδη, αναλγητική και ηρεμιστική δράση της. Χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία ρευματισμών, αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες και κοινών τραυματισμών.

Η χρήση του μετά τη σωματική άσκηση μπορεί να ανακουφίσει τενοντίτιδες και πόνους στις αρθρώσεις.
Η ελαφριά υφή του Recovery Gel OXD ευνοεί τη γρήγορη εφαρμογή της, απλώνεται ομαλά χωρίς να αφήνει τυχόν υπολείμματα ή αίσθημα κολλώδους δέρματος.

Σχετικά προϊόντα που μπορείτε να δείτε:

Κοινή χρήση του προϊόντος :
 
Support : Creating Website - Al.Ge Template Copyright © 2016. Athletes Care - All Rights Reserved