*** Επιλεγμένα Προϊόντα από Εταιρείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ***

Sport Tape 3,8cm x 10m 6er Box / Λευκή

€11.55 - με Φ.Π.Α

Κωδικός Προιόντος : 40910B

Οι Sport Tape Kintex 3,8cm x 10m βοηθάνε στην αποφυγή των τραυματισμών , σταθεροποιούν την κίνηση και αυξάνουν την αθλητική ικανότητα.

Περιγραφή :
Με τις Sport Tape Kintex μήκους 3,8cm x 10m
μπορείτε να αποφύγετε τους τραυματισμούς στους συνδέσμους, τους μυς και τις αρθρώσεις και να αντιμετωπίσετε υφιστάμενα προβλήματα όπως διαστρέμματα Με την βοήθεια των Kintex Sport Tape οι κινήσεις σας θα σταθεροποιηθούν και θα αυξηθεί η δύναμή σας.
Η ταινία αποτελείται από ένα μη ελαστικό βαμβακερό ύφασμα και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με το χέρι (εγκάρσια ή κατά μήκος). Η τέλεια εφαρμογή των ταινιών, οφείλεται στην κόλλα τους (οξείδιο του ψευδαργύρου ) φιλική προς το δέρμα.
Οι Sport Τapes Kintex είναι ευέλικτες και χρησιμοποιούνται εύκολα και γρήγορα για παράδειγμα στο βόλεϊ στις αρθρώσεις των δακτύλων και σας προστατεύει από διαστρέμματα ή κακώσεις.
Για μέγιστη πρόσφυση η ταινία πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό και απόλυτα στεγνό δέρμα. Τα διαστρέμματα ή ακόμα και τα κατάγματα σταθεροποιούνται συχνά με τη βοήθεια της ανελαστικής Sport tape.

Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές των Sport Tape Kintex περιλαμβάνουν σχεδόν όλα τα αθλήματα.
Χρησιμοποιούνται πολύ συχνά στο ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, σκουός ή ακόμα και στην ορειβασία προσφέροντας σταθερότητα στους αθλητές αποφεύγοντας τους τραυματισμούς.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά :
Διαστάσεις: 3,8 εκ. x 10m ανά ρολό
Σύνθεση : 100% βαμβάκι
Κόλλα: κόλλα οξείδιο του ψευδαργύρου (Zink-Oxyd)
Ιδιότητα : ανελαστική
Συσκευασία : Κουτί 6 τεμαχίων .
Διατίθεται σε 4 χρώματα

Σχετικά προϊόντα που μπορείτε να δείτε:

Κοινή χρήση του προϊόντος :
 
Support : Creating Website - Al.Ge Template Copyright © 2016. Athletes Care - All Rights Reserved